Terug

Relatiegeschenken

Zoek je een zakelijk cadeau voor de kerst of een kerstpakket? Neem aub contact met ons op via [email protected] of bel op 0308889388.

Zoek je een zakelijk cadeau? Bijvoorbeeld voor Sinterklaas, Kerst, Lente of Secretaressedag? Wij regelen graag het cadeau voor jouw medewerkers en zakenrelaties. We zoeken naar een cadeau dat het beste past bij jouw bedrijf, budget en de doelgroep aan wie je het cadeau geeft. We bieden hiervoor ook cadeaus aan buiten ons assortiment. De cadeaus kunnen worden ingepakt en voorzien worden van een persoonlijke kaart. Ook is het mogelijk om een cadeaubon te geven. Wij doen graag een passend voorstel voor jouw zakelijk cadeau op maat. Neem voor jouw zakelijk cadeau aub contact op via [email protected] of via 0308889388.

Zakelijk cadeau bij cadeau-cadeau.nl: 

  • persoonlijk advies, we bepalen samen met jou welk zakelijk cadeau het meest passend is en waarmee jouw bedrijf zich kan onderscheiden
  • de mogelijkheid tot een cadeaubon, die we op maat kunnen vormgeven
  • we nemen al het "geregel" van jouw Zakelijk cadeau van je over
  • Jouw zakelijk cadeau worden netjes ingepakt bij je aangeleverd of meteen verstuurd aan degene voor wie het cadeau bedoeld is. 
  • veel keuze, steeds de nieuwste cadeaus
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
cadeau-cadeau.nl 4.7 / 5 - 1517 Reviews @ Trustpilot
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »