Terug

The Cube Calendar 2024

Bestel NU

The Cube Calendar 2024

Scheur elke dag een kaartje af - De kubus verandert langzaam van vorm - Af en toe vind je een een citaat op je kaartje

31,50

  • Voorraad: 9

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 22.00 besteld = volgende dag geleverd
  • Cadeau altijd GRATIS ingepakt
  • Verzending € 4,95 vanaf € 50 Gratis
  • Ruilen mag!

Beschrijving

The Cube Calendar 2024

Met The Cube Calendar krijgt Tijd vorm. Het maakt de tijd tastbaar en verschaft plezier in het verstrijken ervan. Verdeeld over zes rijen staan 474 kaartjes strak in het gelid, in kubusvorm bijeengehouden door twee busschroeven. Elke dag scheur je een kaartje af van de compacte kubus, die langzaam van vorm verandert. Wie stug doorscheurt wordt beloond: tussen de 'gewone dagen' heeft de ontwerper Philip Stroomberg kaartjes verstopt met een pakkend, ontroerend of grappig citaat.‘Love Life day by day, color by color, touch by touch' van Sylvia Plath, of wat vind je van "The art of living happily is to live in the present" van Pythagoras of "Set wide the window. Let me drink the day" van Edith Wharton

Nog 95 citaten van schrij­vers, filosofen, kunstenaars, acteurs en popsterren sieren de kaartjes van de kalender. Stroomberg betoont zich niet eenkennig, filosofen als Descartes en Schopenhauer staan volkomen van­zelfsprekend zij aan zij met Frank Ocean en Oprah Winfrey. Wat hen bindt? "Here & Now, Living in the Moment", het thema dat Stroomberg koos voor deze twaalfde editie.

Stroomberg heeft inmiddels veel internationale prijzen gewonnen met het ontwerp van de Cube Calendar. En dat is meer dan terecht. Het is een stoer ding. Een lekker blok om op tafel te zetten. Maar lang blijft ie niet staan want de verleiding om hem op te pakken en te betasten is groot. The Cube Calendar van Philip Stroomberg oogt en voelt als een sculptuur.

Pak de kalender op en je hebt de tijd zelf in de hand.

The Cube Calendar is verpakt in een speciaal ontworpen doosje dat zich op ingenieuze wijze om de kubus heen vouwt, zonder lijm of ander hechtmiddel. Wanneer je de deksel optilt, valt het doosje op origami-achtige wijze open en ligt de kalender voor het grijpen.

Bindwijze: busschroeven
Formaat: 75 x 75 x 70 mm

Bekijk ook het filmpje:

Media
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
The Cube Calendar 2024

The Cube Calendar 2024

31,50

cadeau-cadeau.nl 4.7 / 5 - 1517 Reviews @ Trustpilot