• (0)   0,00

Webshop Keurmerk

Blog

Tijdelijke winkel in Utrecht cadeau-cadeau.nl heeft tot en met  24 december 2017 een pop up store op de Nachtegaalstraat 52 (naast Vlaams Broodhuis) in Utrecht. Het assortiment bestaat uit een selectie van de cadeaus op de website. Het vinden van een goed cadeau is heel gemakkelijk: de cadeaus zijn zo gekozen dat je eigenlijk voor iedereen wel iets kunt vinden. De cadeaus zijn al ingepakt dus je koopt letterlijk in vijf minuten al je cadeaus. 

De winkel is tot 24 december elke dag van 12-17 uur geopend. Op zaterdag zijn we al rond 10.30 ope.  Ik zou het heel leuk vinden om jou als klant van de webshop hier te ontmoeten!

 

pop up winkel cadeau-cadeau.nl     pop up winkel cadeau-cadeau.nl

 

 

Kerstcadeaus Wij leveren cadeaus en pakketten voor uw relaties en medewerkers. Dit kan geheel op maat afhankelijk van uw wensen. Onze inspiratie voor kerst 2017

 

26 mei 2014 Er wordt een Zwaaiende Koningin Maxima ontwikkeld. Het is nog helemaal niet duidelijk hoe ze er uit gaat ziet en ook nog niet helemaal zeker of ze in productie wordt genomen, maar er wordt aan gewerkt. Mocht je dat graag willen stuur dan aub een email naar info@cadeau-cadeau.nl. Dan stuur ik je een mail zodra ze te koop is

 

31 maart 2014 Ik probeer steeds het "nieuwste van het nieuwste" te hebben op cadeaugebied. Wel altijd cadeaus die passen bij cadeau-cadeau.nl dus cadeaus die er heel goed uitzien en ook nog (bijna altijd) een functie hebben. Hierdoor worden steeds vaker cadeaus vanuit onze site "gespot" door kranten, tijdschriften af en toe zelfs een TV-programma en ook door andere sites. Zo staat cadeau-cadeau.nl op Flavourites, EYEspired.nl en op Milledoni.

18 maart 2013. Cadeau-cadeau.nl is nu bijna vijf maanden in de lucht. Er zijn veel nieuwe cadeaus aan de website toegevoegd. Op veler verzoek ook veel cadeaus die wat goedkoper zijn. Ook zijn er enkele aanpassingen aan de website gedaan. Leuk om te merken dat klanten die al iets besteld hebben terugkomen om nog een keer te bestellen. Inmiddels wordt cadeau-cadeau.nl steeds bekender. Verschillende bladen hebben al cadeautjes van cadeau-cadeau.nl opgenomen en dat werkt. 

22 oktober 2012. Hoera cadeau-cadeau.nl is klaar om aan de buitenwereld te tonen! We bieden je graag cadeaus waar je blij van wordt. Blij door het assortiment, de snelle levertijd, het gratis inpakken en gemakkelijk ruilen (ook zonder bonnetje). Uniek is dat je bij ons cadeaus koopt die je met een groep kunt betalen. Wij nemen het gedoe rondom het innen van geld van je over. Wij leveren aan B2B-klanten ook cadeaus voor medewerkers en zakenrelaties en geven daarbij persoonlijk advies.  

Aan de start van cadeau-cadeau.nl zijn veel onderzoeken, gesprekken en meedenk-, inkoop- en inpaksessies vooraf gegaan. Dank daarvoor. De komende maanden breiden we  het assortiment steeds verder uit en zullen we de de site verder ontwikkelen. Heb je ideeën? Laat het ons weten!

Hartelijke groet,

Ingrid Thomassen